Privacyteam

Organisaties moeten ervoor zorgen dat ze in de processen waarin ze persoonsgegevens verwerken de privacy van betrokkenen beschermen. En aantoonbaar voldoen aan de AVG. Data Protection Impact Assessments (DPIA's) spelen daarbij een cruciale rol en zijn voor bepaalde soorten verwerkingen volgens de AVG zelfs verplicht. Met een DPIA breng je alle privacyrisico's voor bijvoorbeeld leerlingen, consumenten, patiënten of burgers in kaart en stel je daarvoor passende beheersmaatregelen op. PrivacyTeam voert iedere week DPIA's uit voor haar klanten en heeft ook een compleet aanbod met producten en diensten om zelf eenvoudig DPIA's te kunnen uitvoeren.

DPIA op leerling administratie systeem al uitgevoerd?

DPIA op leerling administratie systeem al uitgevoerd?

Kennisnet/SIVON DPIA's op ParnasSys, Somtoday, Magister, ESIS zijn nu beschikbaar in EasyDPIA. Deze kunt u eenvoudig zelf op maat maken. Voldoe nu aan uw verplichting. Ontdek zelf het gemak, klik op 'lees meer' om u aan te melden en start met de gratis Pre-DPIA op het LAS van uw keuze.

Cursus DPIA op 14 december 2022 in het PSV Stadion

Cursus DPIA op 14 december 2022 in het PSV Stadion

In deze 1-daagse cursus krijgt u een compleet en duidelijk overzicht van het theoretische en juridische kader van DPIA's. Wanneer is een DPIA verplicht en welke eisen gelden voor de inhoud daarvan? Daarnaast bespreken we knelpunten (wat is een hoog risico en hoe stel je dat vast) en geven we antwoorden op veel gestelde vragen. Inschrijven voor deze cursus? Klik op 'lees meer'.

DPIA bij cameratoezicht

DPIA bij cameratoezicht

Gebruikt u camera's om uw gebouw of terrein te beveiligen? Of wellicht zelfs ook binnen? Dan bent u verplicht om een DPIA uit te voeren. In EasyDPIA zit een DPIA cameratoezicht die u eenvoudig zelf op maat kunt maken. Ontdek zelf het gemak, klik op 'lees meer' om u aan te melden en start met de gratis Pre-DPIA cameratoezicht.

Handboek DPIA's

Handboek DPIA's

Het Handboek DPIA's behandelt de theorie en de praktijk over DPIA’s. In het deel ‘theorie’ wordt ingegaan op de achtergrond van de wettelijke bepalingen van de DPIA en worden de diverse guidelines inzichtelijk gemaak. In het praktijkdeel wordt ingegaan hoe DPIA's uit te voeren. De handige modellen vormen de basis van EasyDPIA®. Klik op 'lees meer' om het handboek te bestellen.

DPIA laten uitvoeren door onze DPIA experts

DPIA laten uitvoeren door onze DPIA experts

Onze DPIA experts voeren wekelijks DPIA's uit voor organisaties in het onderwijs, de zorg en voor tal van bedrijven in verschillende sectoren. Maak kennis met onze DPIA experts en neem contact op.

Privacyteam

ADRES:
Amersfoortseweg 38
3951LC Maarn

T. 033 200 30 83
post@privacyteam.nl
www.privacyteam.nl