Privacyteam
Kerstgroet PrivacyTeam

Kerstgroet PrivacyTeam

Het afgelopen jaar is voor ons een periode van groei, samenwerking en waardevolle relaties geweest. We zijn dankbaar voor de gelegenheid om met velen van u samen te werken en waarderen het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld. Namens iedereen van PrivacyTeam wensen wij u gezellige feestdagen en een gelukkig, gezond en voorspoedig 2024 toe. In 2024 staan wij opnieuw graag voor u klaar.

De Europese data-economie en de EU Data Act

De Europese data-economie en de EU Data Act

Op 27 november 2023 heeft ook de Europese Raad met de EU Data Act ingestemd en daarmee is het slechts een kwestie van tijd voordat deze wetgeving ook van kracht wordt. Het doel van deze wet is het verbeteren van de regels over de toegang tot data, het bevorderen van digitale innovatie en het eerlijker verdelen van de voordelen van de ‘digital revolution’.

Cursus DPIA op 25 januari 2024 in het PSV Stadion

Cursus DPIA op 25 januari 2024 in het PSV Stadion

In deze 1-daagse cursus krijgt u een compleet en duidelijk overzicht van het theoretische en juridische kader van DPIA's. Wanneer is een DPIA verplicht en welke eisen gelden voor de inhoud daarvan? Daarnaast bespreken we knelpunten (wat is een hoog risico en hoe stel je dat vast) en geven we antwoorden op veel gestelde vragen.

Modellen Handboek DPIA’s in tool

Modellen Handboek DPIA’s in tool

Er zijn inmiddels ruim 1.000 exemplaren van het Handboek DPIA’s verkocht en we durven wel te stellen dat de modellen uit het Handboek zo langzamerhand een standaard in Nederland beginnen te vormen. Bent u ook een gebruiker van het Handboek DPIA’s en gebruikt u de systematiek en de modellen voor het uitvoeren van DPIA’s? Dan hebben we goed nieuws voor u. De modellen uit het Handboek DPIA’s zijn nu ook beschikbaar in een handige tool, EasyDPIA.

Privacyteam

ADRES:
Amersfoortseweg 38
3951LC Maarn

T. 033 200 30 83
post@privacyteam.nl
www.privacyteam.nl