Privacyteam

Geachte mevrouw, heer,

Tot onze spijt is er een fout in onze laatste nieuwsbrief geslopen. Helaas werkten de linkjes niet. Onze excuses hiervoor. Hierbij de juiste versie.

In juni 2024 heeft het ministerie van OCW laten weten dat, na onderzoek door SIVON en SURF, Google Workspace for Education en Chrome OS (Chromebooks) op scholen gebruikt mogen blijven worden. 

Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden en voor veilig gebruik moeten scholen wel op korte termijn zelf maatregelen nemen:

  1. Er moet een lokale (eigen) SIVON DPIA uitgevoerd worden;
  2. Ook als u reeds een DPIA voor juni 2024 uitgevoerd heeft moet deze geactualiseerd worden;
  3. De DPIA moet op een gestandaardiseerde en juiste manier uitgevoerd en vastgelegd worden;
  4. Als de DPIA niet is uitgevoerd of noodzakelijke maatregelen niet getroffen zijn mag Google Workspace for Education en Chrome OS (Chromebooks) niet meer gebruikt worden.

Wij realiseren ons dat deze maatregelen een grote impact hebben. Hiervoor hebben wij de uit te voeren SIVON DPIA's voor scholen gestandaardiseerd en reeds voor 80 % ingevuld.

Het enige wat scholen moeten doen is variabelen invullen en aanvullen (en eventueel de noodzakelijke maatregelen treffen). Zo is uw school snel weer privacyproof!

Easy-DPIA® biedt scholen nu een uniek aanbod. Voor maar € 37,50 per maand kunt u de verplichte en reeds voor 80 % ingevulde SIVON DPIA's makkelijk uitvoeren. Alleen aanvullen en opslaan.

Registreer hier en ga vandaag nog aan de slag.

Eerst zien dan geloven? Voer dan eerst gratis en vrijblijvend onze SIVON Google Pre-DPIA uit! Je zit nergens aan vast en je ziet direct hoe makkelijk het programma werkt.

Voer nu gratis en vrijblijvend een Pre-DPIA uit op Google Workspace 

Zo easy is EasyDPIA®!


Met vriendelijke groet,
Team EasyDPIA®

Privacyteam

ADRES:
Amersfoortseweg 38
3951LC Maarn

T. 033 200 30 83
post@privacyteam.nl
www.privacyteam.nl